llista 1

Presentem un equip preparat per afrontar els reptes que els ciutadans de Premià plantegin

| Miquel Buch

L’actual alcalde de Premià de Mar i cap de llista de CiU va presentar ahir al vespre la llista de persones que l’acompanyaran a les properes eleccions municipals. Un equip de 21 persones amb què Buch es veu capaç de fer front a tots els reptes que els plantegi la ciutadania de Premià de Mar.

llista 1El Centre Cívic de Premià de Mar va ser l’escenari on Miquel Buch va presentar a les persones que l’acompanyaran el proper 24 de maig. Un equip amb una il·lusió renovada que té una mitjana d’edat de 40 anys i que combina l’experiència amb la renovació. “Dels 21 membres de la llista n’hi ha 6 que són independents. Els agraeixo el seu compromís i dedicació en el projecte” assegurava ahir al vespre Miquel Buch.

Segons l’alcalde de Premià de Mar, la candidatura de CiU vol aplegar al màxim de gent possible. “El secret fins ara ha estat que hem escoltat, parlat,  dialogat i donat la cara. La nostra feina té sentit si tothom ens ajuda a fer un poble millor, perquè és junts que farem un Premià millor”.

llista 2L’acte, que va comptar amb la presència de més de 200 persones, va servir també per fer balanç de la feina feta. Així, van ser els regidors, Eloi Maristany, Anna M. Mediana i Marisa Ferreres, qui van explicar les principals accions que han fet CiU en els darrers 4 anys. “Dels 100 compromisos als quals ens vam comprometre a l’inici del darrer mandat n’hem assolit 82, a banda dels no contemplats en el programa electoral.

Miquel Buch va aprofitar l’acte per explicar que a partir del proper divendres dia 8, CiU començarà a explicar el programa electoral. UN programa que comptarà amb 100 compromisos perquè els ciutadans ”ens puguin posar nota” . Així mateix, Buch va assegurar que el programa electoral estarà obert durant tot el mandat per anar incorporant els diferents punts que la ciutadania reclami.

CiU té previst donar el tret de sortida a la campanya electoral el proper dijous al vespres amb la tradicional enganxada de cartells. El primer acte de campanya es durà a terme dissabte dia 9 a les 13h amb la presència del conseller de la presidència Francesc Homs a la Plaça Joan Font on es farà dinar popular.