1. Miquel Buch i Moya

1 Miquel BuchSóc en Miquel. Vaig néixer a Premià l’any 1975. Estic casat amb la Cesca i tenim tres fills, l’Oriol, en Biel i la Clara. Vivim a la Gran Via en un pis que ens hem anat fent amb molt d’esforç a la nostra mida, tot i que vaig créixer al Carrer Sant Antoni. Actualment sóc l’alcalde de Premià i m’agradaria continuar molts projectes que tenim engegats i proposar-ne de nous amb la il·lusió del primer dia. En el temps lliure m’agrada inven- tar i construir petits mobles per a casa amb els meus fills, i sempre que puc, surto a caminar amb bons amics.

“Em considero una persona compromesa amb la meva gent i alhora amb un projecte de país i de ciutat. M’agradaria posar el meu granet de sorra, des de la humilitat i l’hones- tedat, per fer, junts, un Premià millor per als nostres fills”.

 

 

 1. Miquel Àngel Méndez i Gil

2 Miquel angel MenendezSóc en Miquel Àngel, vaig néixer a Barcelona l’any 1960. Estic casat amb la Tere i tenim dos fills, en Miquel Àngel i l’Helena. Vivim al barri del Gas. Sóc diplomat en Ciències Empresarials i postgraduat en Assessorament Financer, Direcció Financera i Gestió Bancària. Treballo a la Caixa des de fa 37 anys. Sóc soci del FC Barcelona, que és una de les meves grans passions. També m’agrada practicar BTT i ballar salsa. He estat tinent d’Alcalde d’Administració i Promoció de la ciutat en la darrera legislatura.

“Vull continuar treballant per un poble millor i perquè tothom se senti orgullós del seu poble”.

 

 

 1. Imma Morales i Garcia

3 Imma MoralesSóc l’Imma, vaig néixer a Premià l’any 1969. Tinc dos fills i vivim a la Gran Via. He es- tudiat Formació Professional, especialitat Jardí d’Infància. Sóc funcionària de Correus. En el meu temps lliure m’agrada llegir, ballar i anar amb bicicleta. He estat regidora de Gent Gran i d’Igualtat en el darrer mandat.

“M’agrada treballar al servei de les persones i desitjo convertir Premià en el millor poble de la comarca”.

 

 

 1. Antoni Subirà i Comas

4 Antoni SubiràSóc en Toni, vaig néixer a Barcelona l’any 1965. Estic casat amb la Núria i vivim al Casc Antic amb els nostres fills, en Ventura i la Mireia. Sóc arquitecte tècnic de formació i professió. Sóc un apassionat dels vehicles clàssics i també sóc casteller als Capgros- sos de Mataró. El meu desig personal és ser una bona persona i millor servidor. He estat tinent d’Alcalde de Territori i Participació en el darrer mandat.

“El nostre equip està format per bona gent amb les idees clares i seguirem treballant per fer de Premià un poble agradable per viure”.

 

 

 1. Esmeralda Calleja i Moreno (Independent)

5 Esmeralda CallejaSóc l’Esmeralda, vaig néixer a Barcelona l’any 1971. Estic casada amb en Manuel i visc al barri del Tarter-Maresme. He estudiat la diplomatura en Disseny Gràfic i m’agra- den totes aquelles activitats que estiguin relacionades amb la creativitat. En el futur, m’agradaria engegar el meu propi negoci.

“M’agrada la gent que forma part de l’equip de CiU i vull treballar perquè els premia- nencs se sentin orgullosos del seu poble”.

 

 

 1. Eloi Maristany i Vila (Independent)


6 Eloi MaristanySóc l’Eloi, vaig néixer a Premià l’any 1984. Visc al Barri del Tarter-Maresme. Sóc tècnic en Gestió Comercial i Màrqueting i en Integració Social. Sóc integrador social en una llar amb discapacitats físics i psíquics i monitor de menjador. Sóc aficionat a l’esport i la fotografia. Treballo per ser feliç amb els meus amics i la meva família. He estat regidor de Cultura, Joventut i Festes en el darrer mandat.

“M’agrada formar part de la candidatura de CiU per l’equip que formem i per la manera de treballar que tenim”.

 

 

 1. Jordi Tomàs i Alonso (Independent)


7 Jordi TomàsSóc en Jordi, vaig néixer a Barcelona l’any 1977. Visc en parella amb la Marta. Sóc auxiliar de farmàcia de formació i de professió. M’agrada fer esport en general, i córrer i jugar a futbol en particular. He estat regidor d’Esports en el darrer mandat

“La meva experiència com a regidor ha estat molt positiva perquè m’ha permès tre- ballar per millorar Premià i vull continuar fent-ho amb l’objectiu de tenir un poble més saludable i actiu”.

 

 

 1. Rafa Navarro i Álvarez (Independent)

8 rafa_navarro_carnetSóc en Rafa, vaig néixer a Premià l’any 1972. Vaig anar a La Salle i al Serra de Marina abans de llicenciar-me en Periodisme i obtenir el Màster d’Administració d’Empreses per la UB. Visc amb la meva dona, la Irene, i les meves filles, la Laia i la Júlia. Treballo com a guionista i formador, i gestionant la meva empresa de comunicació. He jugat a la Salle, al Premià, al Premianenc i al Sant Miquel, i ara practico el triatló amb els amics del CEM Premià.

“M’engresca formar part d’aquesta aventura de servei a la ciutat perquè crec amb el treball en equip… d’un bon equip!”

 

 

 1. Marta Terrones i Ribas (Independent)


9 Marta TerronesSóc la Marta, vaig néixer a Premià l’any 1979. Estic casada i tinc dues filles. Vivim al barri de Can Farrerons. Sóc diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i treballo al sector de la banca. En el temps lliure m’agrada practicar esport, en concret Combat.

 

Vull treballar per fer de Premià un poble millor per viure per a les meves filles”.

 

 

 1. Marisa Vargas i Cruz

10 Marisa VargasSóc la Marisa, vaig néixer l’any 1960 a Sevilla. Sóc vídua i tinc dos fills. Visc al centre de Premià. Sóc emprenedora del sector del Comerç i en el meu temps lliure m’agrada passejar i fer passatemps.

“M’agradaria veure la carretera nacional II convertida en un autèntic passeig”.

 

 

 

 1. Francesc Faus i Espar

11 Francesc FausSóc en Francesc i vaig néixer a Lleida l’any 1986. Visc al barri del Gas i estic acabant els estudis de Màrqueting i Relacions Públiques. Treballo al sector financer. M’agrada jugar a bàsquet quan puc i tinc temps. També sóc aficionat a la cuina.

“Formo part de la candidatura de CiU a Premià de Mar perquè estic molt d’acord amb la seva manera de pensar i d’enfocar les propostes pel poble”.

 

 

 1. Montserrat Serra i Lloveras

12 MOntse SerraSóc la Montse, vaig néixer a Premià l’any 1985. Visc al Barri del Gas. Sóc diplomada en Direcció Hotelera i treballo al Restaurant El Paller. M’agrada passar moltes estones amb el meu nebot i també practicar esports.

Sóc molt fan del treball en equip i desitjo un futur en el que totes les persones visquin en igualtat d’oportunitats.

 

 

 1. Pere Orriols i Gassiot

13 Pere OrriolsSóc en Pere, vaig néixer a Barcelona l’any 1975. Visc al Barri del Camp de Mar. He rea- litzat estudis Agropecuaris i actualment em dedico a l’exportació de fruites i verdures. En el meu temps lliure m’agrada navegar, cuinar i compartir estones amb els amics gaudint de la natura.

“Espero veure realitat aviat un passeig marítim que acosti encara més el nostre poble mariner al mar”.

 

 

 1. Verónica Martínez i Casares

14 Verònica MartínezSóc la Verónica, vaig néixer a Barcelona l’any 1981. Visc al Barri del Gas. He realitzat estudis de finances, actualment treballo al departament de finances d’una multinacio- nal.En el meu temps lliure m’agrada gaudir d’un bon llibre, una bona conversa i gaudir del mar.

M’agradaria formar part d’un gran projecte de futur a la vila de Premià Mar.

 

 1. Jordi Urrea i Giner

15 Jordi UrreaSóc en Jordi, vaig néixer a Barcelona l’any 1972. Estic casat i tinc un fill de 6 anys; vivim al barri del Tarter-Maresme. Vaig estudiar fins als 17 anys, quan vaig començar a treballar en un taller de muntatge de làmpares. Ara sóc coordinador del torn de tarda en una empresa de logística.

“La meva il·lusió és que aquells projectes pels quals la gent d’aquest poble ha lluitat tant de temps es facin realitat”.

 

 

 1. Manel Garcia i Posadilla

6 Manel Garcia PesadillaSóc en Manel, vaig néixer a Premià l’any 1977. Estic casat amb la Judith i vivim al centre de Premià. Sóc tècnic especialista en electrònica i treballo de tècnic informàtic a la Generalitat. M’agraden el cinema de totes les èpoques, les noves tecnologies i la lectura.

“M’agrada pensar que formant part d’aquest equip contribueixo a millorar el poble on he nascut i viscut tota la vida”.

 

 

 1. Dolors March i Mora

17 Dolors MarchSóc la Dolors, vaig néixer a Premià l’any 1935. Actualment estic jubilada, però vaig treballar 18 anys a Indústries i Fundició Roura i uns quants més a la Hidroelèctrica de la Riera de Premià. Ara em dedico a assessorar gent gran en matèria de pensions i jubilacions des del local de l’AVECA. Tinc més de 3.000 programes de cinema , una de les meves grans passions.

“Vull treballar per un Premià per a totes les edats”.

 

 

 1. Anton Maria Torrents i Andiñach

18 Anton TorrentsSóc l’Anton, vaig néixer a Premà l’any 1956. Visc al Barri de la Salle i estic casat i tinc dos fills. Vaig realitzar estudis d’Agronomia a Vilassar i a Holanda, especialitzant-me en bulbs de flors. Sóc agent comercial del sector de la flor i treballo habitualment al Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya.

“Somio en un Premià sense atur i plena ocupació i tinc la il·lusió de veure i viure Cata- lunya independent”.

 

 

 1. Adolfo Lafuente i Martínez

19 Adolfo LafuenteSóc l’Adolfo, vaig néixer l’any 1959. Estic casat i tinc dues filles i visc al Casc Antic. Vaig estudiar Batxillerat i actualment em trobo a l’atur, buscant feina de manera activa. M’agrada fer rutes amb bicicleta.

“Estic orgullós de Premià pel tarannà de la seva gent; gent diversa i apassionada que treballen per viure cada dia una mica millor”.

 

 

 

 1. Anna Maria Medina i Bracero (Independent)


20 Anna Maria MedinaSóc l’Anna Maria, vaig néixer a Castro del Río, a Còrdova, l’any 1948. Tinc 2 fills i 5 néts i visc al Casc Antic. Vaig estudiar Batxillerat Superior i en el meu temps lliure m’agrada llegir, anar al cinema i viatjar. He estat tinenta d’Alcalde d’Atenció a les Persones en el darrer mandat.

“M’agrada l’entusiasme per Premià que desprèn l’equip de CiU i desitjo que aviat es pugui revitalitzar la façana marítima del nostre poble”.

 

 

 1. Marisa Ferreres i Cano

21. Marisa FerrerasVaig néixer a Cantabria, l’any 1947. Tinc 3 filles, 1 fill i 5 néts. Visc a Premià de Mar des de fa més de 40 anys. Vaig estudiar Comerç a la Cambra de Comerç de Torrelavega (Cantàbria). He estat tinenta d’Alcalde de Governació, Medi Ambient i Sostenibilitat en el darrer mandat. M’agrada llegir i gaudir del meu temps lliure amb la família.

“Estic orgullosa de veure com Premià de Mar s’ha convertit en un poble acollidor i de referència al Maresme”.