NOTÍCIES DE PREMIÀ DE MAR

 • 18/11/2014
  A partir de dilluns 3 de novembre, els usuaris de la línia d’autobús C-14 majors de 65 anys, menors de 18 o que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, hi podran viatjar de manera gratuïta. Per poder gaudir d’aquesta gratuïtat s’haurà de disposar d’una targeta (Jove o Sènior segons l’edat) que es facilitarà des de l’Ajuntament. Per obtenir-la cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Plaça de l’Ajuntament, 1), aportant original i fotocòpia del DNI i si s'escau el document acreditatiu de la discapacitat. Les targetes es lliuraran al moment i seran personals i intransferibles. La Línia C-14 uneix els diferents barris de Premià de Dalt amb Premià de Mar, l’estació de Renfe i la platja. A l'estiu es va modificar el recorregut i es va augmentar la freqüència dels autobusos.
 • 18/11/2014
  Dilluns 17 a les 20h es farà una reunió informativa sobre les obres a la Bilbioteca Martí Rosselló La setmana del 17 de novembre està previst l´inici de les obres de millora dels carrers Aragó, Barcelona, Tarragona i Lleida en els trams compresos entre el carrer Girona i el Torrent Santa Anna.  Els treballs consistiran en una millora general dels carrers, que passaran a ser de prioritat invertida (els vianants tindran prioritat), alhora que es renovaran els serveis d´aigua, xarxa de  baixa tensió i clavegueram i se soterraran trams aeris de les xarxes d´enllumenat públic i telefonia.
  •    Empresa adjudicatària: Romero Gamero SAU
  •    Import de l'obra: 256.017,64€ (IVA inclòs)
  •    Durada prevista: 6 mesos
  Mentre durin les obres els vehicles no podran circular pels trams afectats. Per tal d´informar detalladament i poder aclarir dubtes sobre aquestes obres, dilluns 17 de novembre a les 20h es farà a la Biblioteca Martí Rosselló (Ctra. Vilassar de Dalt, 100) una reunió informativa per a veïns i comerciants.
 • 18/11/2014
  A finals de novembre s'iniciarà la contractació de 14 persones en situació d'atur per treballar a l'Ajuntament durant 6 mesos a jornada completa. Concretament es contractarà 1 conserge, 9 auxiliars admnistratius amb domini de les eines informàtiques, 2 tècnics especialistes en educació infantil i 2 tècnics de promoció econòmica per a tasques d'intermediació laboral i comerç. Poden participar a la selecció les persones que es trobin en situació d´atur, que tinguin prioritàriament 30 anys o més i que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi. La contractació d'aquestes persones es farà a través d'una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu. Més informació: Servei de Promoció Econòmica. Tel.93.741 74 01 ext 2001 Servei Català d'Ocupació: carrer Elisenda de Montcada, 65 baixos, Premià de Mar.
 • 18/11/2014
 • 18/09/2014

  Aquesta matí ha tingut lloc l’acte de col•locació de la primera pedra de la que serà la nova nau del servei de neteja, ubicada a la cantonada dels carrers Narcís Monturiol i Metalogènia, al polígon industrial del Torrent Malet. El nou espai tindrà una superfície de 900m2 i acollirà les  dependències i el material de l’empresa concessionària del servei, que actualment és CESPA.  L’equipament comptarà amb una nau on hi haurà un espai pel rentat i manteniment de vehicles, una zona de vestidors, magatzems i una oficina, i un pati per a l’estacionament dels vehicles de neteja.

  Les obres de l’equipament es preveu que finalitzaran a primers d’any.  Aquest nou espai, que pagarà l’Ajuntament i acabarà essent de propietat municipal, substituirà el magatzem que s’utilitzava fins ara, de lloguer i ubicat a Premià de Dalt. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Miquel Buch, els regidors Marisa Farreras i Josep M.Anguera i diversos representants de CESPA.

NOTÍCIES DE L'ACM